Ammy van Bedaf

In haar ervaringsgerichte workshops en trainingen geeft Anja Leinders les in hoe je resultaatgericht gesprekken kunt voeren en andere levensvaardigheden kunt aanleren, zoals in relatie zijn, zelfvertrouwen en assertiviteit. Als trainer, gastspreker en coach heeft Anja Leinders het materiaal van dit boek aan honderden cursisten onderwezen. Zij onderwijst wat zij leeft. Mede dankzij het SAMEN-systeem kreeg zij het voor elkaar haar eigen huis samen met meer dan 100 vrijwilligers in 4 maanden tijd te bouwen.

Meer lezen over Anja en haar bedrijf Pure PowerVrouwen?
www.purepowervrouwen.be

Volg Anja op: Facebook– LinkedIn

“Hulp bij lastige gesprekken is een zeer toegankelijk en praktisch boek. Ik voel veel blijdschap dat dit boek er is en ben er zeker van dat veel mensen er een beter leven en betere relaties door zullen hebben.”

Jan Bommerez

Internationaal spreker, auteur van o.a. de bestsellers Flow en de kunst van het zakendoen en Kun je een rups leren vliegen

“Hoewel de auteur haar boek ‘Hulp bij lastige gesprekken” noemt, is het boek daarnaast nog iets veel belangrijkers, namelijk een pleidooi voor integer, actief, openhartig en positief leven. Ik lees graag nog eens wat voor waardevols ze vertelt over maskers afleggen, uit je slachtofferrol kruipen en hoe de ogen de poorten van de ziel zijn.”

Eric Kenis

Directeur van Voka Bryo, Top 4 Promoting Entrepreneurial Spirit tijdens de European Enterprise Promotion Awards 2012

“Hulp bij lastige gesprekken is een geweldig boek, geschreven vanuit passie en vooral vlot leesbaar voor iedereen. Als kappers communiceren mijn medewerkers en ik bijna voortdurend met onze klanten. Anja heeft me geleerd hoe ik dankzij het SAMEN-systeem de Bounty-kappersprofielen kan linken aan de verschillende communicatiestijlen, wat mij veel belangrijke inzichten bracht.”

Marcella Moors

Oprichtster en zaakvoerder van kappersketen Bora Bora

Anja Leinders in de media

Video serie op Youtube:

Coach me Anja

Lezersrecensies

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *