Ammy van Bedaf

Baudy Wiechers is ondernemer, partner, moeder, schrijver en trainer. De combinatie hiervan sluit volledig aan bij haar levensdoel: bijdragen aan een samenleving in balans waarin iedereen vanuit gelijkwaardigheid verantwoordelijkheid neemt, waardoor volledige vrijheid wordt ervaren.

Meer lezen over Baudy en haar bedrijf Infini?
www.infini.nu

Volg Baudy op: Facebook – LinkedIn

“Ik ben heel enthousiast! Gisteravond was Baudy Wiechers, schrijfster van het boek ‘Breng balans in je gezin’, in Assen. Ze liet ons op een speelse manier ervaren hoe we op basis van gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid kunnen overleggen en besluiten kunnen nemen. Wat een fijne respectvolle en verrijkende manier van overleggen in je gezin!

Mijn grootste inzicht: ik heb ervaren dat er nog iets anders bestaat dan ‘voor’ en ‘tegen’: en dat is ‘consent’. Wat een ontdekking, dat betekent het einde aan heel veel strijd bij het nemen van besluiten. Als we onze kinderen dit kunnen leren is wereldvrede zelfs geen onbereikbaar doel meer. Dankjewel, Baudy.”

Conny Darwinkel

“Als je niet wilt vervallen in straffen, belonen of de baas spelen helpt gezinsoverleg je om in gelijkwaardigheid met elkaar te overleggen zodat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor de gezamenlijke besluiten.Als je er meer over wilt lezen kan ik je het boek “Breng balans in je gezin” van Baudy Wiechers aanraden”

Robert Tannemaat

Gezinsgeluk.nl

Baudy Wiechers in de media

Artikel op Zijspreekt.nl:

www.zijspreekt.nl

Artikel over gelijkwaardige besluitvorming op Oermoedersvannu.nl:

www.oermoedersvannu.nl

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

De Boekensalon:

“De auteur, moeder en trainer, beschrijft een door haar zelf bedachte methode om in een gezin regels en afspraken te maken zonder conflicten. De methodiek wordt uitgelegd met een schets van gezinssituaties. Het boek kent een rustige en overzichtelijke structuur, waardoor het goed leesbaar en bruikbaar is; een aantal tekstkaders met voorbeelden en tips is voorzien van icoontjes die de lezer door de tekst leiden. Verder zijn er enkele gestileerde tekeningen in zwart-wit. Het boek is vooral bedoeld als zelfhulpgids voor gezinnen, maar de methodiek kan ook aangereikt worden tijdens hulpverlening door derden.”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.