Baukje van Leeuwen

Baukje van Leeuwen is als therapeut gespecialiseerd in traumaverwerking en hechtingsproblematiek. Vaak zet zij paarden in als therapeutisch hulpmiddel, in combinatie met andere interventies.
Ze is de grondlegger van de CREF-Methode. CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Via het Instituut voor Kennis en Vaardigheden (IKEV) draagt zij haar kennis over in de vorm van opleidingen en bijscholing. Kinderen, volwassen én organisaties kunnen daardoor in heel Nederland terecht bij gecertificeerde CREF-hulpverleners, -trainers en -voorlichters.

Meer lezen over Baukje en haar bedrijf BL-balans?
www.bl-balans.nl

Volg Baukje op: Facebook Linked In

“Hoe kun je pijn en onvervulde behoeften uit het verleden omzetten in geluk? Dit boek geeft diepgaande inzichten én reikt een nieuwe methode hiervoor aan.”

Henk Fransen

Arts en auteur van Handboek kanker

Baukje van Leeuwen in de media

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

Op Bol.com (****)

“Het boek geeft een heldere uitleg over het menselijk brein en de effecten van (prenataal) trauma. De CREF-methode heeft mij enorm geholpen mezelf te laten herstellen van een burnout. Absolute aanrader.”

—-

“Dit boek is voor iedereen die met kinderen werkt een aanrader. Het is goed leesbaar, met praktische voorbeelden.”

—-

Op Veenendaalsekrant.nl

“Eindelijk iemand die de oorzaak van ADHD, ADD, Asperger, ME, dyslexie, obesitas, anorexia, boulimia en hooggevoeligheid benoemt en ook nog eens met een oplossing komt”.

 

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *