De uitgever

Suzanna van der Laan

“Er bestaan naast de traditionele uitgevers steeds meer mogelijkheden voor schrijvers hun boek op de markt te brengen. En dat is fantastisch! Maar de keerzijde is dat bij veel eigenbeheeruitgaven de kritische blik van een uitgever ontbreekt. Voor ondernemers en professionals die een boek publiceren om hun bedrijf te versterken is die kwaliteitsslag onontbeerlijk. Zo zonde als je veel tijd steekt in een product dat vervolgens niet aansluit bij de lezer of waar de professionaliteit ontbreekt!

Daar wil ik met Booklight een antwoord op bieden: een middenweg tussen eigen beheer en traditioneel uitgeven. Met maximale mogelijkheden voor ondernemers die hun bedrijf willen boosten met hun boek.”

 

Het team

De redactie

Een goede redacteur kan jouw tekst omtoveren tot een vlot leesbaar en toegankelijk verhaal. Een corrector vindt iedere misplaatste komma of tikfout.

Booklight maakt gebruik van het ervaren redactieteam van partnerbedrijf BoekenBusiness.com. Het voordeel voor jou: er is altijd een goede en passende redacteur te vinden die precies weet wat jouw tekst nodig heeft. Janneke Sinot van BoekenBusiness – zelf een ervaren redacteur – houdt de geleverde kwaliteit in de gaten.

De redacteuren werken altijd met  de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word, zodat jij als schrijver precies ziet wat de redacteur aanpast en houd je zelf de regie.

De vormgevers

Een boek staat of valt met de vormgeving. Onze vormgevers zijn experts op het gebied van boekvormgeving en kunnen jouw ideeën omzetten in een pakkende cover en prettig leesbaar binnenwerk. Ze zijn flexibel en klantgericht en zoeken samen met jou en mij naar het ideale resultaat dat aansprekend is voor je lezers en waarin jij je als ondernemer herkent.

In ons team van vormgevers zitten ook ervaren e-bookmakers die een mooi vormgegeven e-book voor je maken. Wil je meer weten over vormgeving en de mogelijkheden voor je boek? Neem gerust contact met ons op!