Esther Bergsma

Drs. Esther Bergsma is registercounsellor en expert Hoogsensitiviteit (licensed by Elaine Aron®). In 2017 werd ze verkozen
tot HSP-professional van het Jaar. Ze is initiatiefnemer van het online platform www.hoogsensitief.nl. Vanuit haar expertise
verzorgt Esther presentaties, publicaties, trainingen en onderzoeken. Met name binnen gezondheidszorg, onderwijs
en bedrijfsleven.

Meer lezen over Esther en haar bedrijf WerkZorgcombinatie?
www.WerkZorgCombinatie.nl

Bezoek ook deze pagina’s:
www.hoogsensitievekinderen.info
www.hoogsensitief.nl

Volg Esther op: Facebook LinkedIn

Ik houd van praktische boeken die verhelderend zijn, herkenning bieden én handvatten geven. Zodat we kinderen beter begrijpen en het makkelijker en fijner voor ze kunnen maken. Dit boek biedt het allemaal, ondersteund door eigen wetenschappelijk onderzoek.

Tischa Neve

Kinderpsycholoog en opvoedkundige

De boeiende en herkenbare manier van vertellen van Esther raakt iedere ouder en professional. De directe toepasbaarheid van haar adviezen is heerlijk.

Harriët van de Kamp

Regiovoorzitter oudervereniging Balans

Esther Bergsma in de media

Video’s

Een impressie van de boekpresentatie

EEN GREEP UIT DE LEZERSRECENSIES:

Op bol.com (*****)

“Het boek is praktisch en geeft veel inzicht. Hoe zijn anderen hooggevoelig en wat voor problemen ondervinden zij daarbij. Mijn dochters zijn duidelijk niet de enigen. Een grote herkenning!”

—–

“Prachtig kleurrijk boek! Maar boven alles zeer duidelijk en informatief omschreven hoe je hoogsensitieve kinderen zo kan begeleiden dat zowel jijzelf als het kind meer rust en uiteindelijk meer plezier gaan halen uit alle mooie eigenschappen! Echt een aanrader!”

—–

“Om mijn hoogsensitieve zoon (6jr) beter te kunnen begrijpen en begeleiden, heb ik al enorm veel boeken gelezen over dit onderwerp. Maar dit boek is echt het allerfijnste boek. Alles komt erin samen. Maar wat ik vooral heel mooi vind en wat het onderscheidt van andere boeken: de praktische oplossingen. Direct toe te passen. Kijk, daar was ik nou naar op zoek!”

—–

“Als moeder zo lang op zoek geweest naar goede, heldere informatie. Blij dat ik dit boek gevonden heb. Het leest lekker, het is duidelijk geschreven en ik vind de adviezen ook fijn. Ik heb het idee dat ik het verschil al merk! Bij allemaal!”

—–

“Een erg fijn boek voor ouders van hoogsensitieve kinderen. De onderzoeksresultaten zijn op een fijne manier verwerkt in een prettig leesbaar boek. Het geeft veel informatie en praktische tips. Een aanrader!”

—–

“Helder, goed onderbouwd en prettig leesbaar. De uitspraken van de ouders en kinderen maken het extra herkenbaar en toegankelijk.”

 

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *