Esther Molenaar

Esther Molenaar helpt ondernemers bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en expertstatus binnen hun vakgebied. Ze heeft een goedgelezen blog over bloggen en verzorgt blogtrainingen binnen haar bedrijf Blog Universiteit. Haar visie: een blog hoeft geen verplichte schrijfoefening te worden, maar geeft juist plezier wanneer je steeds weer mag vertellen over het mooiste vak van de wereld.

Meer lezen over Esther en haar bedrijf De Blog Trainer?
http://deblogtrainer.nl/

Volg Esther op: Twitter – Facebook LinkedIn

Al meer dan vijf jaar leer ik tienduizenden ondernemers om te bloggen en ik heb fantastische resultaten gezien bij mensen die zijn begonnen met bloggen en volhielden. Esther Molenaar snapt de essentie van bloggen. Ik weet zeker dat zij je kan helpen je blog tot een succes te maken. Lees haar lessen, volg haar advies, en vooral: houd vol.

Nisandeh Neta

oprichter van Open Circles Academy en bedenker van de Business Bootcamp

Met ‘Bloggen doe je zo!’ heb je een complete stap-voor-staphandleiding die verder gaat dan alleen bloggen; ook andere aspecten van internetmarketing komen aan bod. Met dit boek kun je direct starten met bloggen. Ook als ervaren blogger zou ik de tips uit dit boek niet willen missen! Mocht je nog twijfelen of je wel met bloggen wilt beginnen, doe het gewoon want het is de makkelijkste manier om jezelf als expert in de markt te zetten.

Hugo Bakker

oprichter van Passief Inkomen Online.nl, auteur

EEN GREEP UIT DE LEZERSRECENSIES:

Op bol.com (*****)

“Ik blog al een tijdje, maar na 3 hoofdstukken had ik al de nodige tips en verbeteringen te pakken. En dat hield niet op. Het boek leest gemakkelijk, is goed ingedeeld en dus zijn onderdelen ook weer gemakkelijk terug te vinden. Ben je een blogger en wil je gaan bloggen? Dit boek helpt je snel verder.”

 

Op Managementboek (*****)

“Bloggen doe ik al een tijdje, maar met het boek “Bloggen Doe Je Zo!” van Esther Molenaar heb ik zoveel meer in handen dan alleen gereedschap en inzichten. Het is helder geschreven en neemt je stap voor stap mee in alle facetten van het bloggen.

Een belangrijk boek voor een beginnende en ook voor een al op dreef zijnde blogger, zoals ik. Ik ben mede dankzij Esther Molenaar professioneler aan het bloggen.”

 


 

“De schrijfster legt in haar zeer plezierig leesbare boek, het bloggen op duidelijke en vooral op uitvoerbare wijze uit. Super praktisch kun je direct stap voor stap aan de slag met het structuur aanbrengen in je blog activiteiten, onderwerpen, planning, het schrijven en het plaatsen van de blog. Door de logische opeenvolging van de stappen en tips, zie je opeens zie je door het blog-woud de blog weer, jouw eigen blog wel te verstaan!”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *