Fenna Janssen is diëtist en therapeut. Via haar programma 10kilolichter.nl hielp ze al honderden klanten aan een actieve levensstijl en blijvend gezond gewicht.

Meer lezen over Fenna en haar bedrijf Emotie-eten de Baas?

www.emotie-etendebaas.nl

Volg Fenna op: Facebook – LinkedIn

“Lezers die de emoties achter hun eetgedrag willen leren kennen, vinden in dit boek veel praktische tips en handvatten. Als mindfulness trainer spreekt mij het leren verduren van onaangename gevoelens sterk aan. Daar ligt de sleutel voor verandering.”

Rita Zeelenberg

Mindful-eten.nl

“Het boek is een aanrader voor diëtisten die hun cliënten voor thuis een extra hulpmiddel willen aanbieden bij de behandeling van emotie-eten. Het bevat opdrachten die aanzetten tot cognitieve gedragsveranderingen. Door de warme uitstraling van de cover en titel ‘’Liefde in plaats van chocolade” – krijg je meteen zin om dit boek te gaan lezen”

Janny Meijles

Diëtist

Fenna Janssen in de media

Boekreview op Stichting Gezondheid:

Stichtinggezondheid.nl

Kijk voor gratis videolessen op:

Emotie-etendebaas.nl/gratis video’s

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

Op Bol.com (*****)

 “Een echte eye-opener! Op aanraden van de diëtist dit boek gekocht. Binnen een week had ik het boek uit. De verhalen en opdrachten zorgen ervoor dat je je bewust wordt van je eetgedrag en leren je hoe je dit kunt ombuigen. Ik heb er nu al heel erg veel baat bij en kan het iedereen aanraden!”

—-

“Ik ben weer gestopt met mijn vreetbuien. Het boek is goed leesbaar en je zit er direct in. Goede handgrepen en uitleg waardoor jij je vreetbuien begrijpt.”

—-

“Na een periode van worstelen met eten bedacht ik mij dat ik Fenna haar boek nog in de kast had staan..(red.). Dit boek er weer bij gepakt en opnieuw een en al herkenning. Fenna weet erg goed te omschrijven hoe mijn worsteling met eten er uitziet en geeft concrete handvatten om dit aan te pakken. Niet streng lijnen maar juist met mildheid naar jezelf kijken en terug naar de basis.”

—-

Op 10kilolichter.nl

“Super tips! Goud waard, heel praktisch en uitvoerbaar. Sinds ik Fenna ken ben ik sowieso 3 kilo lichter door haar tips. Nu heb ik haar leuke boek, dus zullen de volgende 3 volgen!”

—-

Op StichtingGezondheid.nl

“Fenna Janssen laat je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Een absolute aanrader!”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.