Ammy van Bedaf

Hasmik Matevosyan (1987) was rewarded the title of ‘Radical Innovator of the Future’ with a design system and a business model she developed for fashion brands and retailers. Not only is it her mission to solve the huge problems this industry is facing – from poor working conditions of textile labourers up to the widespread environmental pollution – she also helps fashion brands to establish a high quality relationship with their customers. Hasmik is a fashion researcher, designer and a public speaker (TEDx 2014).

Curious to read more about Hasmik?

http://hasmikmatevosyan.com/

Volg Hasmik op: Facebook – LinkedIn

“Het boek spreekt duidelijke taal en leest heerlijk weg. Het was zowel bevestigend als verrassend en ik vind dat iedereen die in de fashion werkt het sowieso moet lezen om zich in te lezen over het business model. De huidige modellen voldoen niet meer aan deze tijd!

Ik ben ontzettend blij dat er mensen zijn als Hasmik die met zoveel passie informatieve boeken schrijven en zo de wereld in de industrie kunnen veranderen. Complimenten!”

Sabrina Wullur

“Ben jij op zoek naar een manier om van de oude economie in de nieuwe economie in te stappen? Zoek niet verder, maar lees dit boek. Een heldere omschrijving van alternatieven voor de staande ontwerp-, productie-, marketing- en verkoopsystematiek. Laat je inspireren om dit model op alle mogelijke terreinen toe te passen!”

“Are you looking to leave the old economy and are you searching for ways to step into the new economy? Look no further and read this book. It will provide you with alternatives for the standing design-, production-, marketing- and sales systems. Get inspired to work with this new outlook in all thinkable areas!”

Jessica Maas

“Gisteren was ik bij de launch van Hasmik Matevosyan in Hotel Droog voor haar boek Paradigm Shift in Fashion. Het was een geweldige beleving hoe zij alles beschreef. Voor mij was dit nog meer een bevestiging dat we toe zijn om dingen anders te gaan doen op het gebied van mode. Natuurlijk heb ik ook haar boek gekocht. Het systeem dat in het boek is beschreven passen wij nu ook toe op Zelda Woman”.

Zelda Creations

Hasmik Matevosyan in de media

Presentatie Hasmik op TEDx Maastricht:

www.youtube.com

Artikel lancering boek Hasmik: Paradigm Shift in Fashion

www.awearness-fashion.nl

Artikel op Stylink.nl: Hasmik radicale vernieuwer van de toekomst

Stylink.nl

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

Op Bol.com (*****)

“Ik zou dit boek aan iedereen aanraden die net als ik, een passie heeft voor mode maar ook al het een en ander weet over de duistere kant van de mode industrie. Zelf ben ik bezig om te onderzoeken hoe ik als individu een verschil kan maken. Dit boek geeft hier duidelijke handvaten voor. Het hielp me de juiste woorden te vinden om te vertellen wat ik graag wil bereiken en hoe ik dit kan realiseren. De complexiteit van het onderwerp is in begrijpbare taal geschreven zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Een musthave voor alle modestudenten en professionals.”

—-

“Paradigm shift in fashion’ heb ik in één keer uitgelezen. Interessant voor iedereen die meer wil weten over hoe een duurzame toekomst van de modewereld eruit kan zien & praktische stappen wil weten om daar te komen. Inspirerend en praktisch boek!”

—-

“Hoe verander je een wereldwijde miljoenenindustrie van vervuilend en mensonterend naar eerlijk en duurzaam? Er zijn maar weinig mensen die daar een helder antwoord op hebben. Hasmik is een van die mensen. In haar boek geeft ze een goed gedocumenteerde beschrijving van haar systeem en haar visie. Niet in grote lijnen, maar praktisch toepasbaar en tot in detail uitgewerkt. Of het ook echt in de dagelijkse modepraktijk gaat werken, is nog afwachten. Maar een eerste stap is gezet, nu is de branche aan zet.”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *