Helena Scheper

Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als manager en leidinggevende. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door over de toekomst van de Aarde én de opdracht hier boeken over te schrijven. Waarom is niet iedereen liefdevol zoals jij?  vormt de inleiding van haar tweede boek De waarheid aan het licht – Hoe bereid je je voor op het reddingsplan van de Aarde? (Booklight, nov. 2015)

Meer lezen over Helena en haar bedrijf Spiritwise?
www.helenascheper.nl

Volg Helena op:  LinkedIn

“Het boek “Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij” heeft me van het begin tot het einde geboeid. Ik heb een duidelijk inzicht gekregen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Voor mensen die bewuster in het leven willen staan en ‘honger’ hebben naar meer informatie over onze toekomst zou ik dit boek sterk willen aanraden. Hoe meer mensen dit boek zullen lezen, hoe bewuster de wereld wordt en daar zitten we met z’n allen op te wachten. Ik heb sterk het gevoel dat de tijd dringt’.

Jeannette

Inspirator/coach, 63 jaar

“Normaal ben ik niet zo’n lezer. Maar jouw boek “De waarheid aan het licht“, heb ik in 1 ruk uitgelezen. Wat een fantastisch boek en wat een werk moet je daar aan hebben gehad. Klasse! Voor mij was het een soort bevestiging. Ik voelde al langere tijd deze informatie maar kon er de vinger niet op leggen. Bij het lezen van jouw boek vielen vele puzzelstukjes op zijn plaats en het geeft me herkenning, bevestiging en toch ook een geruststelling. Ondanks dat er heftige informatie vrijgegeven wordt. Ik vind het erg dapper dat je het uitgegeven hebt. Dit werk kan nogal wat oproepen bij mensen. Maar vertrouw erop dat het leidt tot nog meer bewustwording bij ieder. Een mooi streven in deze wereld.”

Carla

Therapeut, 50 jaar

Helena Scheper in de media

Boekreview op Paravisie Magazine.nl:

Ondergang en redding nabij

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

Boek: Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij

Op bol.com (*****)

“Dit boek nodigt me uit om in m’n kracht te gaan staan. Merk dat er een verlangen wordt aangewakkerd naar ‘n andere, liefdevollere samenleving in plaats van angsten en negativiteit. De uitleg en voorbeelden over de dimensie ladder zijn echt ‘n “Eyeopener”. Het laat m’n hart weer sprankelen!!!

—–

“Vlot leesbaar, goed verwoord…het is een echte aanrader voor iedereen die aan zijn bewustzijn wil werken en persoonlijk wil groeien”

—-

Boek: De waarheid aan het licht

Op bol.com (*****)

“Iedereen zou dit moeten lezen. Het is een boek waar ik al jaren geleden behoefte aan had. De antwoorden op al mijn vragen werden beantwoord. Fantastisch boek!”

—–

“We zijn het er allemaal wel over eens dat het zo niet langer kan op/met de wereld. In dit boek wordt beschreven en duidelijk uitgelegd dat Moeder Aarde een herstel periode nodig heeft, omdat de mensheid erg negatief te keer is gegaan op onze wereld. De uitleg van de stadia waar je als mens “doorheen” moet met al je reïncarnatie-levens wordt heel duidelijk uitgelegd. Je begrijpt dan ook meer van de mensen die om je heen leven, en ook degene die negatief de krant halen. Het boek is leerzaam maar toch prettig leesbaar en het geeft je alle begrip over de komende tijd.”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Downloads

Boek: De Waarheid aan het licht

> Coverafbeelding in hoge resolutie
> Auteursfoto in hoge resolutie
Inkijkpagina’s

Boek: Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij

> Coverafbeelding in hoge resolutie
> Auteursfoto in hoge resolutie
Inkijkpagina’s