Hilda Feenstra

Hilda is adviseur, trainer en spreker op het gebied van duurzame ontwikkeling. Ze begeleidt organisaties die hoge ambities hebben op het gebied van duurzaam­heid bij het ontwikkelen van hun visie, strategie en route op weg naar een toekomst waarin zij geen enkele negatieve impact meer hebben op de aarde en al wat daarop leeft.

Meer lezen over Hilda en haar bedrijf Local Works?
http://www.local-works.nl/

Volg Hilda: TwitterLinkedIn

Ken je dat? Die gekmakende combinatie van diepe betrokkenheid bij het milieu en het gevoel dat je in je eentje toch zeker die klimaatverandering niet kan tegenhouden? Wanhoop niet langer. Hilda Feenstra laat je voelen dat je er niet alleen voor staat en maar één ding nodig hebt: duurzame durf. En haar boek, natuurlijk.

Esther Ouwehand

Tweede Kamerlid PvdD

We hebben nog 15 jaar om de omslag te maken naar een volhoudbare economie en een leefbare samenleving. Dat kan. Als iedereen meedoet. Hilda’s boek daagt je uit om ook jouw steen bij te dragen! Een aanrader!

Marjan Minnesma

Directeur Urgenda

Hilda Feenstra in het nieuws

EEN GREEP UIT DE LEZERSRECENSIES:

Op bol.com (****)

“Dit boek geeft praktische inzichten, hoe een ieder met kleine gebaren, kleine gedragsveranderingen grote verschillen kan maken. Van harte aanbevolen.”

—–

“Het zou verplichte literatuur moeten zijn in organisaties met echte duurzaamheidsambities. Het helpt bestuurders en beleidmakers om duurzaamheid net zo makkelijk te kunnen wegen en concretiseren als iedere andere businesscase. Maar ook andere medewerkers kunnen met dit boek eenvoudig begrijpen wat duurzaamheid nu echt is en hoe zij vanuit hun eigen rol en vanuit persoonlijk leiderschap een verschil kunnen maken.”

—–

“Dit boek is absoluut een aanrader voor iedereen die wil bijdragen aan een betere wereld en zich afvraagt waar hij of zij moet beginnen.”

—–

“Het verschil van dit boek met vele andere boeken is de integrale benadering van The Natural Step van waaruit het is geschreven. Daarmee brengt het boek je verder dan een checklist of reeksen voorbeelden. Het leert je de onderlinge afhankelijkheid van de 4 spelregels voor duurzaamheid en daardoor leer je betere beslissingen te nemen.”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *