Ammy van Bedaf

Josine van de Nobelen (1966) is een atypische webanalist: ze zit niet de hele dag met haar hoofd in de cijfers en verliest zich niet in de technische kant van webanalyse. Juist daarin schuilt haar kracht: ze weet in gewonemensentaal aan iedereen uit te leggen hoe webanalyse met Google Analytics werkt en hoe je het effectief inzet voor je bedrijf. Via haar bedrijf Nobel Analytics helpt ze ondernemers wegwijs te worden in de wereld van webanalyse.

Meer lezen over Josine en haar bedrijf Nobel Analytics?
www.dekrachtvanonlineactiefzijn.nl

Volg Josine op: Facebook – LinkedIn

“Wat heb jij toch een mooi vak, web-analyse. Daar waar ik eerder twijfel had over nut en noodzaak van webanalyse, ben ik nu helemaal om. Sterker: ik ben enthousiast, ik vind het fantastisch, ik wil ermee aan de slag – en wel zo snel mogelijk. Hoe heb ik dit kunnen laten liggen??? En dat allemaal dankzij jouw boek. Mijn complimenten. Het leest als een trein, het heeft een goede en logische opbouw en vele eye-openers.”

“Jeetje Josine… wat schrijf je leuk!! Hoofdstuk 1 zojuist gelezen en dat smaakt naar meer! Begon met het idee ‘technisch verhaal’ maar de vergelijking met sport is verrassend en triggert mij om verder te lezen!”

“Goed geslaagd in het neerzetten van een niet-technisch verhaal. Kunnen velen het voordeel mee halen! Nogmaals complimenten.”

Josine van de Nobelen in de media

Artikel op Linked In:

Oh YES! Ik heb er zin in! 

Lezersrecensies

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *