Ammy van Bedaf

Michaëla Wierdsma (1967) is gepassioneerd spiegelaar. Sinds 2004 begeleidt ze mensen naar een bewuster leven. Met de START&GO-methode, binnen haar bedrijf Verander Gedrag.Nu, helpt ze mensen hun gedrag in één dag fundamenteel te veranderen. Problemen worden in de kern aan­gepakt. In dit boek beschrijft ze haar methode en biedt handvatten om zelf aan de slag te gaan met deze mooie ontdekkingstocht.

Meer lezen over Michaela en haar bedrijf I Love Life?

www.ilovelife.nl

Volg Michaela op: Facebook – LinkedIn

“We veranderen vaak van baan, huis, sport, auto, partner of vrienden, maar onszelf veranderen we nooit. Veranderen is de sleutel naar een gezonder en succesvoller leven en “Smelt die ijsberg” is de meest complete en praktische handleiding die je zult vinden tussen alle managementboeken. Geen ingewikkelde theorieën, het leest makkelijk en je kunt de START & GO methode direct en stap voor stap toepassen. Een aanrader voor iedereen die zijn potentie volledig wil benutten”.

Hugo Bakker

Implementatiecoach en auteur van “De 101werkvormen Formule” en “Gevraagd worden”

“Een ondernemer zonder zelfkennis verliest inspirerend en verbindend vermogen. Daarom is het boek van Michaëla een aanwinst. Het komt voort uit een praktijk waar, op integere wijze, mensen begeleid worden in het versterken van het nemen van regie over hun eigen leven op basis van zelfinzicht. De START&GO-methode biedt mensen een richting en houvast om het heft in eigen hand te nemen. Het daagt mensen uit om in beweging te komen in plaats van naar anderen te wijzen als het leven niet biedt wat ze ervan verwachten”.

Prof. dr. André Wierdsma

Hoogleraar ‘Organiseren en co-creëren’ Nyenrode Business Universiteit

“Wie wil verandering – iedereen wel ergens in… Wie wil veranderen? – niemand… veranderen is lastig, moeilijk en soms zelfs frustrerend. In dit makkelijk leesbaar boek neem Michaëla je mee op een reis. De reis bevat talloze tips en handvatten om verandering te bewerkstelligen en gemakkelijker te maken.”

Rob van Overbruggen PhD

International Speaker , Trainer and Bestselling Author of “Unleash your Vitality – 8 simple steps to maximize your health with nutrition” and “Healing Psyche” – Psychological Secrets for Effective Cancer Treatment

Michaela Wierdsma in de media

Artikel op Open Circles Academy:

Michaela Wierdsma: Best-selling auteur

Artikel op Goed eten Gezond leven.nl

Is mijn angst terecht? 5 tips van Michaela

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

Op Bol.com (****)

Veranderen van je gewoonten is niet eenvoudig, ons onderbewuste is hiervoor gewoon te sterk. Michaëla geeft ons een handleiding om dit toch voor elkaar te krijgen: de Start&Go-methode. Op zich niet revolutionair, maar wel heel praktisch en haalbaar. Met duidelijke voorbeelden, instructies en een stap-voor-stap aanpak neemt ze je mee door het totale veranderingsproces. Er is wel een voorwaarde: je moet het echt willen, met andere woorden je moet zelf de wilskracht meebrengen (al is dit natuurlijk niet meer dan logisch). Persoonlijk heb ik weer meer inzichten gekregen in mijn blokkades om mijn doelen te bereiken en heb veel geleerd van haar Michaëlas aanwijzingen en tips. Dit boek staat al geagendeerd om nog een keer te lezen, ik weet zeker dat ik de tweede of derde keer er weer nuttige verbeteringen voor mijzelf uithaal. Tip van mijn kant: zorg dat je een persoon hebt om de Start&Go-methode samen mee te doorlopen c.q. te bepraten.

—-

Op Ilovelife.nl

“December 2015 heb ik Michaëla leren kennen tijdens een cursus. Tijdens de lunch vertelde Michaëla over haar boek. Ze heeft daarmee direct mijn interesse gewekt en ik heb haar boek dan ook met veel belangstelling gelezen.
Wat voor mij vooral een eye opener was is het gedeelte over BEDANKEN. Na mijn reis door Thailand twee jaar geleden heb ik mij voor genomen iedere dag iets goeds voor een ander te doen en ook om mensen te bedanken voor wat ze voor mij doen. Nu twee jaar later is daar de slof weer ingekomen. Zo gaat dat kennelijk! Nu na het lezen van haar boek ga ik die draad weer oppakken of eigenlijk ben ik daar alweer mee begonnen.

Voorin het boek heeft Michaëla geschreven:

Beste Inge,

“De route door social media en door het ’t leven, geeft mooie inkijken. Geniet van de route, het onderweg zijn en alle ontmoetingen.

Ik wens je een mooie levens reis”. Michaëla

Beloningen zijn iets om naar uit te kijken! En zo is het, met elkaar maken wij de wereld vriendelijker! Ook ik laat die ijsberg smelten.

Michaëla bedankt ; ) voor je mooie woorden en wijze lessen in je boek.”

-Inge Kaptein-

—-

“Ik heb het boek met veel belangstelling gelezen. Het leest makkelijk weg en de opdrachten zijn duidelijk. Het handigste is om eerst het gehele boek te lezen en daarna opnieuw beginnen en de opdrachten uitvoeren. De opdrachten stellen je werkelijk in staat om iets te veranderen. Het geeft je ook de kracht om een buiten de comfortzone te bewegen. Al met al kan het boek zeker aanbevelen! Bedankt Michaela!”

-Antoinette-

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *