Pieter Bas Jansen

Drs. Pieter Bas Jansen RB is financieel econoom en oprichter van PARTEQ. Hij hielp al meer dan 130 bedrijven meer inzicht te krijgen in hun financiën en belastingen. Zo stelt hij zijn klanten in staat effectiever in te spelen op de groeimogelijkheden van de onderneming. Zijn missie is om ondernemend Nederland een grote stap verder te helpen. Via zijn bedrijf, zijn goedgelezen blog, seminars, trainingen en dit boek.

Meer lezen over Pieter Bas en zijn bedrijf?

http://www.degeldmachine.com/

http://parteqfinance.com

Volg Pieter Bas op: Facebook – LinkedIn

“Ik zie zelden een accountant of een financieel adviseur die business begrijpt. Normaal gesproken weten deze mensen alles over het tellen van geld en bijna niets over het maken van geld. Pieter Bas Jansen is in de eerste plaats een ondernemer en pas daarna een financieel adviseur. In DE GELDMACHINE: Het groeimodel voor ondernemers, deelt Pieter Bas de belangrijkste geld gerelateerde onderwerpen die elke ondernemer MOET begrijpen om ervoor te zorgen dat zijn bedrijf groeit en streeft naar de lange termijn.”

– Nisandeh Neta, oprichter van Open Circles Academy (OpenCircles.nl) en de schepper van de Business Bootcamp-

“Tien jaar geleden heb ik Pieter Bas leren kennen als een sympathiek, enthousiast en integer persoon. Al snel zag ik dat hij goed met geld om kan gaan. Na zijn studie economie is hij zijn eigen accountantskantoor begonnen en is zich verder gaan verdiepen in financiën. Pieter Bas is een zeer gedreven ondernemer en doet alles voor zijn klanten. Hij volgt uitdagende trainingen en leest boeken en gebruikt deze kennis om zijn omgeving te versterken. Zijn boek is hier een goed voorbeeld van en ik kan het iedere ondernemer aanraden.”

– Martijn van Hoek, Co-founder Smart.pr-

Lezersrecensies

EEN GREEP UIT DE VELE LEZERSRECENSIES:

Op Managementboek (*****)

“Met dit boek maakt Pieter Bas financiële, en naar mijn mening taaie, stof begrijpelijk. Ik begin cijfers zo waar leuk te vinden. Het boek is helder en concreet geschreven. Je kan er direct mee aan de slag. Een must-read voor iedereen die financieel gezond wil zijn en blijven!”

“Pieter Pas slaagt er in het voor ondernemers toch vaak lastige onderwerp “financiën” eenvoudig uiteen te zetten. Het helpt ondernemers in het MKB de basis structuur van de financiële huishouding goed te begrijpen en neer te zetten, in klare Nederlandse taal.”

“De Geldmachine helpt ondernemers om de materie beter in de vingers te krijgen. Ik ben zelfs van mening dat dit boek voor de financiële professionals (zoals ikzelf) zeer nuttig zal zijn. Het helpt ons om beter met onze gesprekspartners in het MKB te communiceren.”

“Anders dan de titel doet vermoeden mag voor de auteur het onderwerp “geld” vooral niet ten kosten gaan van “de waardevolste dingen die je in je leven kunt doen”, integendeel: gelukkig voor de lezer/ondernemer maakt Pieter Bas Jansen zelf duidelijk dat de “kracht van geven” even belangrijk is als geld verdienen. En omdat ook de nobelste doelstellingen inzichten in je eigen financiën vereisen – b.v. omzetbelasting, afschrijvingen en verkoopkosten – is het fijn dat die nu makkelijk te vinden zijn wanneer nodig. Het aanschaffen van zijn boek is dan ook helemaal overeenkomstig met het principe van “kosten laag houden” – een goede investering dus!”

“Ik ben heel blij met de aanschaf van “De Geldmachine”. Ik ben niet van de cijfers maar dat hoeft ook niet omdat Pieter Bas in “mijn taal” geschreven heeft. Ik ga er voor mijn eigen geldmachine aan te zetten.”

“Concreet en eenvoudig geschreven boek, dat de basis uitlegt van hoe om te gaan met je geld. Waar veel andere financiële boeken langdradig zijn en op succes verhalen berusten leest dit boek makkelijk door en blijft het super concreet. Allemaal informatie die eigenlijk iedereen als basis financiële kennis moet hebben. Een aanrader!”

Wat vind jij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.